perjantai 8. huhtikuuta 2016

Post 99/365

Kävin tänään yhteen asiakasprojektiin liittyen tutustumassa Dialabiin. Kyseessä on Fine art -vedostamiseen ja kuvatuotantoon erikoistunut suomalainen perheyritys, joka on toiminut vuodesta 1984.


Kyseinen firma painaa kuvan käytännössä kaikkialle, mihin se on mahdollista, aina lampunvarjostimesta suihkuverhoon ja kaakelista uunipeltiin. Itse ihastuin tänään erityisesti näihin Plywood blockeihin, joissa kuva vedostetaan suoraan vanerille ilman valkoista mustetta. Näin vanerin kaunis pinta kuultaa kuvasta läpi. 

Tuote on a:sta ö:hän kotimaista osaamista ja monikäyttöinen sisustuselementti. Näistähän voi toteuttaa taulujen lisäksi vaikka kokonaisen seinäpinnoitteen, lasinalusen, pöytälevyn tai naulakon. Vain mielikuvitus on rajana.


Dialabin toimisto sijaitsee Helsingin Sörnäisissä, Kalasataman metroaseman vieressä. Yrityksen nettisivuilla on kattavasti tietoa eri tuotteista ja paikan päällä saa erittäin asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Itse en olisi millään malttanut lähteä pois kun olisi vain tehnyt mieli heittäytyä ideoimaan kuvatuotteista uusia sisustuselementtejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti