sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Post 94/365

Olkkarin uusi lamppu innosti putsaamaan samassa huoneessa olevan "kirja"hyllyn. Kirja hipsuissa, koska todellisuudessa meillä on kirjat kaapissa takkahuoneessa ja tässä hyllyssä on korkeintaan muutama lukuvuorossa oleva opus ja pari keittokirjaa. Enemmänkin hylly on visuaalinen juttu tilassa. Pölyjen pyyhkimisen jälkeen hyllyyn teki mieli asetella vähän uusia juttuja.


Mosa Interiorsista hankitut puiset kynttilänjalat pääsivät hyllyn päälle ja niiden alle lokeroon keittokirjat.



Reunimmaiseen hyllylokeroon lennähti keraaminen pöllö (vuosia sitten tehty hankinta, en edes muista mistä). Metsäteemaa jatkaen viereen asettui pari oksaa.


Lokeron täytettä saatiin myös kynttilästä, joka sai suojakseen lasikuvun. Kynttilät kun ovat kovia keräämään pölyä. Myös ystäviltä lahjaksi saatu Pastilli-säästölipas loikkasi hyllylle talteen. Nyt lapsukaisetkaan eivät jatkuvasti pyörittele sitä pitkin lattioita.  


Hyllynpötkylä muistuttaa vähän Artekin tuotantoa, mutta on huokeampaa Ikea-laatua. Palaset ovat irrallisia kaikki eli niistä saa rakenneltua mieleisensä kokonaisuuden. Ainut miinuspuoli tässä on hyllyn ulkoseinämissä näkyvät ruuvinpaikat. Ne saa sisimmäisten palasten osalta peittoon liittämällä palaset kiinni toisiinsa, mutta jos haluaa jättää rakoja palasten väliin ne jäävät auttamatta esiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti