keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Post 118/365

Niin kuin tässä alkaa hiljalleen käydä kaikille selväksi, ostan mielelläni lasten kampetta käytettynä. Koluan kirppiksiä ja metsästän uusia kivoja paikkoja. Yhdeksi kantispaikaksi on muodostunut Malmin Velmu, joka myy lasten vaatteita ja tarvikkeita. Paikka ei ole iso, mutta siellä on paljon katseltavaa. Ja neliöt on aina siistissä kuosissa. Vaatteet ja muut kamppeet ovat järjestyksessä ja siellä ei ole lainkaan nuhjuinen fiilis. Kahviakin saa ja lapsille on leikkinurkka. Lisäksi hinnat ovat lähempänä keskustaa sijaitsevin kirppiksiin verrattuna edullisemmat.


Tänäänkin mukaan tarttui hyvä kasa kivoja vaatteita. Kiikutin kotiin myös tämän ihanan klassikon, Domino-pelin. Mahtava yllärilöytö parilla eurolla! Ja peli oli täysin korkkaamaton. Illan ratoksi selostinkin pojalle sääntöjä. Minusta on hauskaa, että kotoa löytyy näitä perinteisiä juttuja. Sitä paisti tämähän näyttää kivalta sisustuksessa.



No mutta Velmu. Se löytyy siis läheltä Malmin Citymarketia ja uimahallia eli junallakin pääsee näppärästi. Osoite on Soidintie 6. Ovi on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-17 ja sunnuntaisin klo 10-15. Lauantaisin paikka on suljettu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti