lauantai 16. huhtikuuta 2016

Post 107/365

Meillä on lyhyt käytävänpätkä alimman kerroksen rappusten alaosassa, josta on kulku saunatiloihin ja takkahuoneeseen. Se on pimeä ja vähän ahdas kohta talossa ja kaipaisi siksi jotain kirkastusta. Peilit avartavat tilaa ja tuovat valoa, joten olen viime päivinä katsellut taas Pinterestiä sillä silmällä. Kunhan saan päätettyä, millaisen peilitoteutuksen teen, marssin luultavasti hakemaan peilin Ikeasta - mikäli passeli tapaus on sellä tarjolla. Ikean peileissä on mielestäni hyvä hinta-laatusuhde. Suuretkaan peilit eivät maksa siellä maltaita.


Mm. tämä saunan pukuhuoneen peili on hankittu Ikeasta. Korkeutta on 165 cm mutta hintaa vain 79€. Melkein missä tahansa muualla samankokoinen peili maksaisi rutkasti enemmän.

No mutta se käytävä. Se on sen verran kapea, että lattialle ei juuri mitään mahdu. Eli siis senkki tai muu vastaava (edes kapea), jonka päälle peilin voisi laittaa ei ole oikein vaihtoehto. Kuitenkin olisi kiva, että seinässä olisi jotain muutakin kuin pelkkä peili. Tai sitten itse peilin pitää olla niin "kiinnostava", että se riittää sellaisenaan. Muutama hauska bongaus tuli vastaan Pinterestissä:

Kuva: Pinterest (themerrythought.com)

Tämä on ehdoton suosikkini. Vaneri, johon on kiinnitetty peili ja pari hyllylevyä. Tämä toimisi toisi hyvin kapeassakin tilassa. Ja tässä olisi "sitä jotain muutakin". 

Kuva: Pinterest (planete-deco.fr)

Peilin tai peilit voisi myös laittaa roikkumaan johonkin hauskaan naulakkoon. Ei hassumpaa.

Kuva: Pinterest (nordicdesign.ca)

Jos seinään tulisi pelkkää peiliä, tällainen tyyli olisi bueno. 


Tai tämän hetken trendien mukaisesti pyöreää peiliä.

Katsotaan, mitä tämän asian kanssa tapahtuu. Pitää vielä muhitella hetki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti