lauantai 9. huhtikuuta 2016

Post 100/365

Hip hei, tässäpä tulee sadas postaukseni! Tänään sata päivää bloggarin elämää takana ja hyvältä tuntuu edelleen. Tässä kohtaa myös kiitos kaikille teille matkaan mukaan hypänneille. Ilolla olen ottanut  (ja otan edelleen) vastaan kaikki kommentit. Ne ovat lämmittäneet mieltä ja myös kannustaneet sisukkaasti jatkamaan postaus päivässä -tahtia.
Pyöreän luvun kunniaksi tämän päivän rivit käsittelevät oman "kylän" tarjontaa. Tapanilalainen Pihapuoti esittelyvuorossa. Kyseessä on puoti, johon sekoittuu hauskasti sisustusta, puutarhanhoitoa, leluja ja lahjatavaraa. Myös verhoilupalvelut löytyvät näiden seinien sisältä.


Uutta ja vanhaa tavaraa kauppaava liike sijaitsee Tapanilan aseman kupeessa, vanhassa tehdaskiinteistössä. Osoite on Viertolantie 2. Samasta "tehdaskompleksista" löytyy mm. sisustusliike Mosa Interiors ja Teatteri Tuike.



Vihersisustajille ja puutarhan kuopsuttajille on tarjolla kivoja juttuja. Itsekin poimin tänään tästä hyllystä tuparilahjaksi puisen yrttilaatikon.





Puoti tarjoilee vanhoja ja vanhahtavia huonekaluja, lasitavaraa, tekstiileitä ja piensisustuksen aarteita.


Lapsille on mm. nukkeja, nukkekoteja, julisteita ja tauluja. Mikäli et innostu retkestä Pohjois-Helsinkiin, Pihapuoti toimii myös verkossa osoitteessa puoti.pihapuoti.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti