perjantai 22. huhtikuuta 2016

Post 113/365

Meidän pihasta kaadettiin alkuviikosta 130 vuotta vanha mänty. Korkealta se näytti pystyssäkin, mutta nurtsin vallanneiden oksien määrä yllätti. Maasta katsottuna latvassa oli pari hassua karahkaa.




Oksien lisäksi pöllejä kertyi hyvä kasa. Ensi talvena ei ole takkapuista pulaa. Mutta nyt tarvitsisi keksiä passeli paikka haloille. Paikka, jossa takkapuut ovat olleet tähän asti ei vedä tätä määrää klapeja. Siispä suuntasin taas Pinterestiin metsästämään luovia puukatostoteutuksia.

Kuva: Pinterest (styleroom)
Tässä on ihana idea, mutta meillä ei ole riittävän suojaisaa paikkaa, jonne tällaisen/tällaiset saisi pykättyä. Tosin jos jalostaisi ideaa lisäämällä kunnon katon ja lattian, homma voisi toimiakin. Mutta sitten on vaarana, että möksä ei näytäkään enää lainkaan tältä. Yksinkertaisuus kun on tässä mielestäni juuri se juju.
Kuva: Pinterest (unearthed.net.au)
Tässä toinen komistus, mutta jälleen ongelmana suojaisan paikan puute ja onhan tuo lopulta liian pienikin.

Kuva: Pinterest (woohome.com)

Nämä tiipii-tyyppiset majat saisi ainakin toteutettua taivasalle kun näkisi vähän vaivaa. Useampi sopisi kivasti samaan riviin. Laitetaan siis harkintaan.

Kuva: Pinterest (magazinfuerholz.de)

Tämä on hauska, mutta valitettavasti ei kovin hyvin istu meidän talon tyyliin. Modernimman pytingin pihassa olisi bueno.

Kuva: Pinterest (suomela.fi)

Tämä malli on hyvin tavanomainen, mutta toimiva. Ja sopisi meidän pihaan. Laitetaan korvan taakse myös.

Kuva: Pinterest (budgi)

Tämä on aika vänkä. Plussaa tuosta päällä olevasta kukkatelineestä. Ehdottomasti harkintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti