torstai 14. huhtikuuta 2016

Post 105/365

Illan ratoksi jatkoin 1-vuotissynttäreiden ideointia. Haluaisin toteuttaa jonkun koristesysteemin kukista. Kaivelin kaappeja ja eteen tuli leivontaa varten hankittuja muffinssi-/leivosvuokia. Tänään saadusta tulppaanikimpusta otin yhden tulppaanin, josta irrotin kukinnon. Kukka vuokaan ja sympaattinen kukkakoriste oli valmis.




Vuoat ovat sisäpuolelta valkoisia ja ulkopuolelta ruskeita. Pyörittelin niitä hetken käsissä ja taitoin yhden niin, että valkoinen sisäpuoli tuli ulkokuoreksi. Laitoin pari muottia sisäkkäin niin, että valkoinen ja ruskea väri vuorottelivat. Yksi tai kaksikin vuokaa riittäisivät ihan hyvin, mutta kolmella koristeesta tulee vähän isompi ja näyttävämpi. Yksivuotiaan tytön synttäreille jokin muu väriyhdistelmä olisi tietysti herttaisempi, mutta tätä ideaahan onkin helppo soveltaa erivärisillä ja erilaisilla vuoilla ja kukilla. Nyt koriste syntyi hetkessä niistä tarvikkeista mitä sattui olemaan käsillä.

Selailin taas myös Pinterestiä ja etsin kivoja koristeluideoita lastenjuhliin sieltä. Tässä pari löydöstä jakoon:


Kuva: Pinterest (Babble.com)

Tähän ideaan tykästyin kovasti. Kuvia ensimmäisen vuoden matkalta numero ykkösen muodossa. Harkitsen vakavasti toteuttavani tämän parin viikon päästä.

Kuva: Pinterest (bellafayegarden.tumblr.com)

Kukkia, kuvia tai muuta koristetta voisi ripustaa myös narulle pyykkipojilla - aiemmin toteuttamani taidenarun tyyliin.

Kuva: Pinterest (utah.todaysmama.com

Ilmapalloista saa keväisiä ja kesäisiä jätskitötteröitä kiinnittämällä niihin pahvihatut, nerokasta.

Kuva: Pinterest (thehousethatlarsbuilt.com)

Ja itse pahvihatusta voi askarrella vaikka pupukoristeita, myös muuhun kuin pääsiäispöytään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti