perjantai 1. huhtikuuta 2016

Post 92/365

Olohuoneen uusi kattovalaisin löytyi tänään. Ihan erilaiseen valaisimeen lopulta päädyin kuin mitä olin suunnitellut, mutta who cares, tämä miellyttää silmää kaikin puolin.


Menin itse asiassa Mosa Interiorsiin (tämä Tapanilan helmi sisustajille) ostamaan ihan toista valaisinta, koska pääsiäisen aikoihin näin siellä kauniita Watt&Veken valaisimia ja vieläpä alennuksessa. Tänään oli aikaa mennä tsuumailemaan tarkemmin ja sitten yhtäkkiä hyviä vaihtoehtoja olikin monta. Aikani tuumailin, mutta päädyin lopulta tähän, joka on myös Watt&Veken mallistosta, valaisin nimeltään Lotta 60 Mole.


Tykästyin lamppuun, koska tapaus on kookas mutta ilmava ja ryppyinen mutta reipas. Pellavasta ja puuvillasta valmistettu riippuvalaisin on sopivan rento tapaus meille ja tähän tilaan. Väri on hiekka tai haalea keltainen - miten sen nyt tykkää nähdä. Valaisin antaa kauniin pehmeän valon ja heijastaa kivan pyöreän kuvion kattoon.


Valaisinta saa kolmessa eri koossa ja värissä. Kaikki värit ovat maanläheisiä. 
Mosa Interiorsissa on muuten Outlet-puolella paljon tuotteita 50% alennuksella Menkää sinne tekemään löytöjä! Itse olen pyörinyt siellä jo useaan otteeseen hipelöimässä kaikkea kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti