perjantai 29. huhtikuuta 2016

Post 120/365

Olen tapetti-ihmisiä. Tapettimallien katselu ja tapettikirjojen hypistely on minusta koukuttavaa. Pidän erityisesti näyttävistä ja kuviollisista tapeteista ja usein tykästyn värikkäisiin tapauksiin kuten tähän olkkaristamme tällä hetkellä löytyvään keltaiseen väriläiskään.


Huono puoli tässä on se, että tapetoitavat seinät loppuvat äkkiä kesken. Ihan joka seinää ei viitsi vuorata ja tapetin vaihtaminen usein olisi turhan kallis harrastus. Tänään katselin pitkästä aikaa tapettikuoseja tämän vuoden trendit takaraivossa. Hauskoja juttuja on taas tapettitaivaankin alla. Tässä tulee jakoon muutamia Pinterest-bongauksia.

Kuva: Pinterest (purewow.com)

Vuoden 2016 trendien mukaisesti luonnollista pintaa muistuttavat kuosit ovat kovassa huudossa. Esimerkiksi puulta ja tiileltä näyttävät pinnat ovat in.


Kuva: Pinterest (stylecurator.com.au)

Luonnollisuusteemaa noudattaen myös tekstiililtä näyttävät tapetit ovat trenditietoisen valinta tänä vuonna. Pehmeältä näyttävä tapetti toimii erityisen hyvin muutoinkin pehmoisessa tilassa kuten makkarissa.

Kuba: Pinterest (wonderwallfashions.com)

Geometrisuus ja erityisesti retro geometria tapetissa on varma valinta erittäin näyttävää pintaa haluavalle. Geometrisen tapetin kanssa muu sisustus voi huoletta olla hillitty ja silti kokonaisvaikutelma on vaikuttava.


Kuva: Pinterest (rebellwalls.com)


Erikoisimmasta päästä tapettitrendejä on ruuduista muodostuva tapettikokonaisuus. Tapetti on kuin maalaus, joka muodostuu kokonaisuudeksi erilaisten ruutujen muodostamasta paletista. Jotain uutta ja ihmeellistä kaipaavan tuote on tämä.


Kuva: Pinterest (houzz.com)

Metallin hohtoa kiiltävän ystäville. Se kuuluu niin ikään tämän vuoden himotuimpiin.

Kuva: Pineterst (wallpaperdirect.com)

Ja ah, tässä henkilökohtainen suosikkini, maalatut tapetit. Tässä mallissa pysytellään vielä hyvinkin selkeässä kuviossa, mutta kepoisia, siveltimellä huiskaistujakin pintoja näkyy tänä vuonna paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti