tiistai 19. huhtikuuta 2016

Post 110/365

Tiskirättikin voi olla niin pehmoinen, että siihen tekisi mieli painaa poski (ei tosin käytettynä, mutta kuitenkin). Kiertin bamburätti on tällainen. Ja kaiken kukkuraksi miellyttää myös silmää!


Olin aiemmin vannoutunut pestävien tiskirättien käyttäjä, mutta sitten tapahtui jotakin ja yhtäkkiä kiikutin kotiin kaupasta Viledaa sun muuta. Se "jokin" mitä tapahtui taisi olla muutto keskusta-alueelta tänne Tapanilaan. En enää pyöri niin paljon keskustassa, josta on vaivatonta löytää ja ostaa mitä vain, vaan ostoksia tulee tehtyä enimmäkseen lähikaupoista ja marketeista. Ja sitte kun olen sellaisessa paikassa, josta voisi esim. näitä pestäviä rättejä shopata en yksinkertaisesti muista asiaa. 


Kun tänään kävin tapanilalaisessa Liike51:ssä huomasin, että sieltä saa Kiertin bambu- ja hamppurättejä. Bueno! Siellä käyn säännöllisesti ja se on tarpeeksi lähellä, jotta sinne voi hilpaista vaikka varta vasten rättien perässä. Nyt on siis tämäkin arjen pikkuhaaste selätetty ja voin taas ryhtyä ekologiseksi rättienkäyttäjäksi. 


Rättien takana oleva Kierti ansaitsee muuten vielä pari riviä lisää. Kyseinen firma tekee pestäviä ja uudelleenkäytettäviä rättejä ja lattiapyyhkimiä, jotka valmistetaan pääasiassa ekologisista materiaaleista kuten hampusta, bambusta, luomupuuvillasta ja pellavasta. Rätit tuntuvat kivalta kädessä, ovat hyvännäköisiä, antibakteerisia ja kestävät pesuja pitkään. Valmistus tapahtuu Suomessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti