lauantai 29. lokakuuta 2016

Post 303/365

Champagnen alue vaihtui Pariisiin, josta olen varannut majapaikaksi Airbnb-majoituksen Le Maraisista. Sympaattista pientä kattohuoneistoa voi suositella niille, joita kiinnostaa sopivasti boheemi ja trendikäs alue pikkuputiikkeineen, taidegallerioineen ja kahviloineen.


Miniloft löytyy Rue Portefoinilta. Metro tuo pysäkille Arts et Métiers, josta on n. viiden minuutin kävely asunnolle. Katu on rauhallinen ja siinä on myös yksi mukava naisten vaate- ja asusteputiikki sekä muutama muu liike. Puulattia, pieni parvi ja valkoiset hirret katossa tekevät kämpästä persoonallisen ja viihtyisän, vaikka sisustus onkin melko askeettinen. Näkymä ikkunasta on ihan ykkönen, koska kämppä sijaitsee korkealla kuudennessa kerroksessa. Pariisilaisia kattoja voisi ihastella vaikka kuinka pitkään.



Jyrkät pikkuportaat vievät tunnelmalliseen nukkumasoppeen katonrajaan. Tosin patja on hyvin kapea kahdelle, korkeintaan 110cm.




Asunto on erittäin siisti ja todennäköisesti vastikään rempattu.


Olohuonetilasta löytyy levitettävä sohva, jossa me nukuimme makuuparven sijaan.





Le Marais on ihana ja tunnelmallinen alue. Hektisen ja turisteilla kansoitetun keskustan jälkeen se tuntuu rauhalliselta ja aidolta. Tänne tekee mieli palata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti