sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Post 276/365

Ruoka-aiheella mennään tänäänkin, yhtä lailla suunnittelematta kuin eilenkin. Tämänpäiväisellä iltapäiväkävelyllä piipahdin lasten kanssa Mosa Interiorsissa. Siellä vinkattiin, että Tapanilan tehtaalla toimivasta leipomo Nan Fantzista saa viikonloppuisin (la-su klo 10-16) vastaleivottua naanleipää sekä berberi-leipää.


Ehdimme paikalle puoli neljän jälkeen, mutta leipomossa selvisi, että ainakin toistaiseksi leivän osto onnistuu vain käteisellä. Kerroin palaavani seuraavalla kerralla käteisen kera, mutta ystävällinen mies ojensi leivän ja sanoi, että voin ilman muuta kokeilla sitä ilmaiseksi. Tällaisesta tulee käsittämättömän hyvä fiilis! Leipomosta pitikin sitten lähteä kauppaan, jotta pääsin rakentamaan ruoan leivän kylkeen istuvaksi.


Päädyin kokkailemaan tzatzikia, vegepyöryköitä ja wok-vihanneksia. Tosin kaksi jälkimmäistä ostin valmiina: pyörykät pakasteesta ja wok-vihannekset vihanneshyllystä. Ilahduin muuten siitäkin, tänään että jopa meidän lähi-Alepasta saia tuoreita wok-vihannessekoituksia.





Ihana sunnuntaisetti tästä muodostui. Varmasti palaan kerran jos toisekin Nan Fanziin tuoreen leivän perässä. Naan oli todella maistuvaa ja kuohkeaa, nam.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti