lauantai 8. lokakuuta 2016

Post 282/365

Tämä syksy on ollut ainakin tähän asti säiden puolesta melkoisen mainio. Hyviä ukoilukelejä on tarjolla joka viikko. Me ulkoilimme tänään Leppävaaran urheilupuistossa ja siellä erityisesti Angry Birds -leikkipuistossa ja skeittipuistossa.


Urheilupuisto on monipuolinen liikuntakeskittymä osoitteessa Veräjäpellonkatu 17. Puistossa voi harrastaa kesäisin useita lajeja aina yleisurheilusta pesäpalloon ja ultimateen. Talvella voi mm. luistella ja hiihtää. Lisäksi alueella on mm. maauimala ja uimahalli. Tänään mentiin lasten ehdoilla, joten tutuksi tulivat vihaisten lintujen leikkipuisto sekä skuuttailijoille ja skeittailjoille tarkoitettu alue.




Oittaan Angry Birds -puistossa olemme käyneet ennenkin, mutta Leppävaaran vastaava puisto oli meille uusi tuttavuus. Niin kuin Oittaalla, tämäkin puisto on hyvin tehty ja puuhaa riittää niin pienille kuin isoille. Kiipeily on monelle leikki-ikäiselle hitti ja tässäkin puistossa on siihen puuhaan kivoja mahdollisuuksia tarjolla.





Itse fanitan tällaisia liikuntakeskittymiä, joissa on toiminnan mahdollisuuksia sekä lapsille että aikuisille. Varsinkin kesällä tällaisessa paikassa voisi hyvin viettää kokonaisen päivän. Jokainen ehtii tehdä omaa juttuaan ja ajoittain voidaan tehdä asioita myös yhdessä. Tykkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti