keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Post 300/365

Huomenna Ranskaan! Tänään olen katsastanut tärppejä Reimsiin, jonne suuntaamme huomenna heti aamupäivällä. Reimsista tarkoitus on tehdä viinitilakierros vuokra-autoilla ja tutustua Champagnen alueeseen muutenkin.

Kuva: Pinterest

Sampanjatilakierroksesta luvassa lisää myöhemmin kuvien ja tunnelmien kera. Tänään keskityin kasaamaan pientä muistilistaa Reimsiin. Listalle otin muutamia kohteita, sen verran kuin viinitilarundin lisäksi on realistista ehtiä. Reims on kompakti, mutta hyvänkokoinen kaupunki, Champagnen alueen suurin. Viinibaareja ja hyviä ravintoloita on joka lähtöön, mutta jonkin verran on myös muuta kiinnostavaa nähtävää.

1. Ensimmäisenä omalle listalleni päätyi Reimsin katedraali

Kuva: Pinterest

Katedraali kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin ja iltaisin klo 23 siellä on valoshow musiikin tahtiin. Sinne siis!

2. Pieni putiikkikierros

Reimsissa pitäisi olla useampiakin ostoskatuja, mutta minulle riittää tällä kertaa, että ehdin pyörähtää muutamassa putiikissa. Ainakin lifestylemyymälä Seen olisi kiva ehtiä katsastaa.

3. Herkuttelu ja hyvä juoma 

Kulinaristiset nautinnot kuuluvat tietysti tällaiselle matkalle. Adalmina's Adventures - blogissa on mainittu muutama trendikäs viinibaari, joista jonnekin voisi suunnata kilistelemään. Listatut baarit ovat Clos, Bar de la Paix ja Le Wine Bar by Le Vintage.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti