maanantai 24. lokakuuta 2016

Post 298/365

Tämä on mainio viikko, koska edessä on pitkä viikonloppu Pariisissa ja Champagnen alueella. Lähdemme ystävien kanssa pienelle shampanjatilakierrokselle ja nauttimaan elämästä Pariisiin. Varasin muutama viikko sitten Airbnb-majoituksen Le Maraisista reissun Pariisi-osuutta ajatellen. Tänään käytin tovin alueen tärppien tutkailuun.

Kuva: Pinterest

Ystävät ovat suositelleet aluetta. Itselle se on jäänyt Pariisissa vielä melkoisen tuntemattomaksi, joten innolla odotan visiittiä kahviloiden ja putiikkien tyyssijaan. Kahviloista erityisesti pari paikkaa toistuivat useissa blogeissa ja suosituksissa: Ob-La-Di ja Paperboy. Ensin mainittu tarjoilee kuulemma erinomaista aamupalaa/brunssia viehättävässä miljöössä. Paperboysta puolestaan saa tuoretta, terveellistä ja kotitekoista aamiaiasta ja muuta purtavaa. Kaffilaa kehutaan mm. Trip Advisorissa kovasti.

Kuva: Pinterest

Sisustajan pitäisi tietysti päästä myös vähintäänkin pienelle sisustusliikerundille. Le Village Saint Paul on Saint Paulin kirkon ja Seinen väliin jäävä alue, jossa on antiikkiliikkeitä, gallerioita ja designputiikkeja. Kuulostaa houkuttelevalta!

Kuva: Pinterest

Lifestyle-konseptiliike Merci on myös muistilistalla. Vaatteita ja sisustustavaraa myyvän liikkeen läheisyydessä on lisäksi Bonton - konseptiliike lapsille ja lapsenmielisille. Lähden tälle reissulle kunnianhimottomasti. Tarkoitus on nauttia minilomasta eikä suorittaa putiikkikierroksella. Näistä mainituista muutamiin olisi kuitenkin kiva ehtiä. Reportaasia luvassa loppuviikosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti