lauantai 1. lokakuuta 2016

Post 275/365

Ostoskeskusten ravintolat eivät tyypillisesti ole kaksisia. Törmäsimme Itiksessä tänään poikkeukseen. Thai Orchidissa ruoka oli hyvää ja se maistui koko perheelle lapsia myöten.


Koska nälkä oli kuuden hujakoilla tänään kaikilla jo kova päädyimme ruokailemaan buffasta - senkin uhalla että meille jäi vain hetki aikaa "kaapia" viimeiset ruoat sieltä ennen kuin buffet kerättiin tämän päivän osalta pois.  Ystävällisesti tilanne meille kyllä kerrottiin kuten myös se, että joitain ruokalajeja tuotaisiin meitä varten vielä lisää. Tämä tyydytti meitä.


Thai Orchid tarjoilee thaimaalaista ja aasialaista ruokaa. He kertovat nettisivuillaan yhdistelevänsä perinteisiä makuja modernilla tavalla. Buffassa oli laaja valikoima herkkuja aina sushista ribseihin. Ribsit olivat muuten älyttömän hyviä, parhaita pitkään aikaan missään. Kaikki oli ylipäätään maukasta ja laadukkaan oloista vaikka päivä oli päättymässä.




Sisustus oli siisti ja pienellä aasialaisella twistillä terästetty. Buffan perusteella listalta tilattavat annokset saattaisivat olla hyvinkin kokeilemisen arvoisia. Ilman kiirettä ja kiljuvaa nälkää tämä saattaisi myös olla hinta-laatusuhteeltaan buffetia kannattavampi vaihtoehto. Aikuiselta buffet kustantaa viikonloppuisin nimittäin 18,50 euroa. Arkena lounashinta on 13,50 euroa. Thai Orchidia voi testata myös Kampissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti