tiistai 29. marraskuuta 2016

Post 335/365

Tämä syksy on ollut hektinen ja kohdallani se on vuodenvaihteen lähestyessä alkanut näkyä unohteluna. Viimeisten viikkojen aikana olen unohtanut lähestulkoon kaikki olennaiset tavarat vuorollaan jonnekin. Ainakin puhelin, avaimet, rahapussi, työpaikan kulkukortti ja matkalaukku ovat jääneet pisteeseen a kun itse olen jo pisteessä b. Kaiken olen toistaiseksi saanut takaisin eikä mitään kurjuuksia ole sattunut. Omien tavaroiden lisäksi pitäisi myös muistaa miehen ja lasten asiat. Tohotuksen keskellä päätin helpottaa omaa ja myös miehen arjen hallintaa tekemällä tussitaulumuovilla päällystetystä sähkötaulusta kalenterin, jossa on päiväkohtaisesti olennaisesti muistettavat asiat.


Kalenterissa näkyy kuluva ja seuraava viikko päivätasolla. Kunkin päivän kohdalla on kirjattuna olennaiset perheenjäsenten menot, vuorotyötä tekevän miehen työvuorot sekä meille kummallekin varatut treenipäivät. Kiireiden keskellä liikkuminen on monesti se, joka tuppaa jäämään pois päiväjärjestyksestä. Nyt otamme ryhtiliikkeen ja kirjaamme treeniajat tänne kalenteriin. Näin sile on varattu ennalta sovittua aikaa ja salille tai lenkille tulee lähdettyä todennäköisesti edes vähän hanakammin.


Kuulisin tosi mielelläni muiden arjen hallinnasta. Miten erityisesti te pienten lasten vanhemmat aikataulutatte elämänne niin, että kaikki ehtivät harrastaa, ulkoilla, käydä töissä ja vielä tavatakin toisiaan? Niin ja vieläpä niin, että tämä kaikki pysyy muistissa ja hallinnassa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti