keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Post 322/365

Tein viime jouluna joululahjaksi ystäville itse tehtyä granolaa. Kivassa lasipurkissa se on kaunis ja herkullinen lahja. Ajattelin toistaa tämän tänä jouluna ja etsiskelin jo valmiiksi muutaman reseptin, joita ajattelin hyödyntää.


Sain joululahjaksi vuosi sitten tämän ihana Green Kitchen  Stories -kirjan, josta olen testaillut reseptejä toistaiseksi hävettävän vähän. Aion parantaa tapani ja kokeilla tässä joulun alla kukkaismyromyslin ohjetta. Kuulostaa namilta ja näyttää kauniilta.



En erityisemmin välitä mysleistä, joissa on kuivattuja hedelmiä. Näiden sokeristen settien sijaan minun suuhuni istuvat paremmin pähkinäiset ja siemeniset sekoitukset. Siksi mielelläni teen muillekin sellaisia. 

Viime jouluna värkkäsin Kinuskikissan granolaa. Tämä superfoodeista koostuva sekoitus oli maukasta myös ja jos innostun tekemään muutamaa erilaista granolaa tänä jouluna, otankin tämän myös listalle.  Kolmantena vaihtoehtona pidän Soppa365:n "taivaallista granolaa". Karpaloilla ja kaakaonibseillä ei voi tulla muuta kuin hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti