tiistai 22. marraskuuta 2016

Post 328/365

Joulu hiipii näihin postauksiin yhä tiukemmalla tahdilla. Tänään muutama sananen jouluruoista. Me menemme jouluksi paikkaan, jossa jouluruoat tulevat oleman hyvin perinteiset. Vastapainoksi tälle etsiskelin tänään kiinnostavia uusia kasvisjouluruokareseptejä. Olisi ihanaa viedä kasvisherkkuja tuliaisina joulupöytään kinkun ja lanttulaatikon rinnalle tai sitten tehdä oma kasvisjoulumenu vaikka pikkujouluihin. Tässä tulevat ensimmäiset löydökseni, jotka toivottavasti päätyvät tekoon asti.

Kuva: Pinterest

Palsternakkalaatikko houkuttelisi vaihtelun vuoksi. Perinteisistä laatikoista minulle maistuu hyvin oikeastaan vain porkkanalaatikko, joten sen kaveriksi olisi kiva löytää muita vaihtoehtoja. K-Ruoka -ohje vaikuttaa ihan potentiaaliselta.

Alkupalapöytään tekisi mieli sujauttaa glögisipuleita. Glögin ystävällä kuola valuu suupielistä kun lukee Kotilieden reseptiä.

Kolmas kiinnostava tapaus on tuorejuustotäytteiset taatelit. Reseptin takana on niin ikään Kotiliesi. Itselleni ei ole koskaan tullut mieleen tunkea taatelin sisään mitään. Mutta tarkemmin ajatellen sen avulla saa muodostettua vaikka mitä kiinnostavia komboja. Makea taateli tarjoilee herkullisen pohjan monellekin tahnalle, juustolle tai vaikkapa hedelmille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti