sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Post 326/365

Olen suunnitellut ostavani meidän neljävuotiaalle joululahjaksi voimistelurenkaat. Meillä on alinta kerrosta lukuunottamatta kaikkialla kattolämmitys, mikä aiheuttaa vähän haasteita renkaiden sijoittamiselle. Alimmasta kerroksesta, takkahuoneesta, saattaisi kuitenkin löytyä paikka, joten nyt olen innoissani katsastanut rengansvalikoimaa.

Kuva: Pinterest (suomikoti)

Haluan ehdottomasti hankkia puiset renkaat sekä käyttömukavuuden että ulkonäön vuoksi. Minusta nämä ovat suorastaan kaunis sisustuselementti, vaikka niitä ei kotia koristamaan hankitakaan. 

Lyhyen katselmuksen perusteella 100 prosenttisesti kotimaiset Dinox-voimistelurenkaat ovat renkaiden parhaimmistoa. Haluan hankkia junior-mallin, jotta voin varmistua siitä, etteivät minityypit saa vahingossakaan tungettua päätään renkaasta läpi. Olen ymmärtänyt, että mikään ei estä aikuisiakin käyttämästä näitä samoja, pienempiä renkaita. Tokihan nimittän näissä on tarkoitus roikkua meidön muidenkin. Renkaat kustantavat Dinoxin omassa verkkokaupassa 59€.

Suomen voimistelutuotteen renkaat ovat niin ikään kotimaiset. Heillä on myös myynnissä junior-malli. Heidän vanerinsa on kotimaista ja omien sanojensa mukaan puuosissa ei ole lainkaan myrkyllistä liima-ainetta, toisin kuin monissa muissa markkinoilla kaupattavissa puurenkaissa. Hinta näissä renkaissa on käytännössä sama kuin Dinoxissa, 59,90€.

Vinkkejä voimistelurenkaiden ostamista suunnittelevalle saa nyt laittaa jakoon! Mieluusti kuulen muiden kokemuksia renkaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti