maanantai 21. marraskuuta 2016

Post 327/365

Tänään ilta kului leipomisen merkeissä. Viikko alkoi väsyneesti, joten vaikka olisi tehnyt mieli mennä suoraan nukkumaan kauppareissusta kotiin päästyä,  leivonta teki itse asiassa lopulta hyvää. Tuli rento olo ja ajatukset karkasivat pois työkiireistä. Pyörittelimme mieheni kanssa yhdessä herkkuja lasten päiväkodin myyjäisiin.


Jos haluaa leipoa nopeasti jotakin ison määrän ilman vatkausta tai muuta kovaa ääntä, cookiesit ovat hyvä ratkaisu. Niitä on hankala sössiä väsyneenäkään ja niitä voi myös varioida oman maun mukaan loputtomasti. Me teimme hvyin perinteisiä keksejä jauhoista ja sokereista. Joukkoon viskeltiin tummaa suklaata.


Myyjäisiä varten paketoin keksit sellofaaniin ja liitin minipyykkipojilla pussukoiden kylkeen keksien ainesosat. Paketoin keksejä eri kokoisiksi seteiksi, jotta joku voi haluteessaan ostaa niitä kahviherkuiksi vaikka vain muutaman.


Jos yhtään tykkäät kotoilusta, askartelusta ja kaikenlaisesta väkertämisestä, nämä pienet pyykkipojat ovat hyvä lisä askarteluvarastoihin. Tosi monikäyttöisiä ja hauskannäköisiä erilaisissa lahjoissa. Näiden avulla pääsee usein myös välttämään rei'ittämisen. 

Herkullista viikonalkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti