torstai 25. helmikuuta 2016

Post 56/365

Meillä on ollut kohta kolme viikkoa perheen yhteistä lomaa kun mieheni on isyysvapaalla. Harmillisesti siitä puolet meni sairasteluun, mutta nyt olemme kaikki taas iskussa. Sen kunniaksi vietettiin tänään kaupunkipäivää Helsingissä. Isä ja poika katsastivat uuden Risto Räppääjän ja me tytöt shoppailtiin. Lopuksi vielä yhteinen lounas Cafe Köketissä. On muuten kiva paikka lasten kanssa. On tilaa rattaille ja juoksenteleville pienimmäisille ja leikkipaikka möyrimistä varten. Shoppailurundin ohessa käväisin Citycenterin Habitatissa pitkästä aikaa.


Tänään ei mikään erityinen pompsahtanut silmiin siinä määrin, että olisi tarttunut mukaan kotiin vitäväksi. Muutamiin juttuihin kuitenkin loin vähän pidemmän silmäyksen. Yksi niistä oli tämä kattaus, jossa erityisen hauskaa on kookkaimman lautasen kiva muoto. Olisipa setti vielä ollut värikäs - kuten vaikkapa alla olevan kuvan astiajoukko.


Muutama vuosi takaperin Helsingin ytimeen avattu sisustusliike on varsinkin siinä mielessä tervetullut lisä sisustuskauppojen kavalkadiin, että niitä ei ydinkeskustassa ole liikaa. Habitatissa huonekalu- ja muut sisustusostokset voi tehdä näppärästi muun shoppailun ohessa.


Tällä penkillä voisi tuoda puiston sisään. Viereen vaan iso viherkasvi ja kirkasvalolamppu niin voisi kuvitella olevansa mukavasti ulkotiloissa.


Keltaista oli rimpskauteltu astioiden lisäksi myös sohville tyynyihin.


Kuten joku päivä jo totesinkin, työpöydät ovat taas in. Habitatissa on useampi hiukan erilainen työpöytävaihtoehto ja muutenkin ihan hyvä valikoima erilaisia toimistotarvikkeita. Lisäksi siellä myydään lasisia ja laminaattisia pöytätasoja sekä pukkijalkoja. Ilahduin itse tästä pari vuotta sitten kun suunnittelin työpöydän tekoa (sittemmin kyllä päädyin tee se itse -ratkaisuun pöytälevyn osalta).

Habitatin valikoima on tasaista, neutraalia laatua. Ei suurta väri-iloittelua tai erityisen persoonallisia juttuja, mutta hyviä perusasioita ja ystävällinen palvelu (ainakin tänään). Ja se sijainti on loistokas. Varsinkin jos tulet Helsinkin muualta, on tässä näppärä kohde lähellä kaikkea. Ja myymälä on ainut laatuaan Suomessa, muutamaa shop in shopia lukuunottamatta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti