torstai 18. helmikuuta 2016

Post 49/365


Olen vanhojen huonekalujen ja tavaroiden ystävä. Uuden uutukaisiakin juttuja sopii mukaan, mutta mielelläni valitsen jo elämää nähneen tavaran sisustukseen jos se on mahdollista. Esittelen tässä pari vanhojen tavaroiden verkkokauppaa, joiden tarjontaa itse seuraan säännöllisesti.


1. Romuritari

Ykkösenä nostan esille Antiikkiliike Romuritarin, joka ostaa ja myy antiikkia, retroa, taidelasia, vanhaa Arabiaa, sisustustavaraa ja myös "vähemmän arvokasta" rompetta. Romuritari myös valmistaa huonekaluja vanhoista lankuista. Heillä on nettisivuillaankin hyvä, leppoisa meininki. Tulee tunne, että siellä pidetään vanhoista aarteista hyvää huolta. Verkkokaupan lisäksi heillä on liike Lehmossa/Kontiolahdella.

2. Kätkö Vintage

Tamperelainen Kätkö Vintage myy vintage- ja design-huonekaluja pääasiassa 1950-1980-luvuilta. Heidän valikoimissaan on myös muuta sisustustavaraa kuten purkkeja ja rasioita sekä vaatteita ja asusteita. Yritys on perustettu vuonna 2012 ja kivijalkamyymälä löytyy Tampereen ytimestä Tammelantorin laidalta.

3. Vintage Galleria

Vintage Galleria on keskittynyt ajattomiin design-huonekaluihin. Kätkö Vintagen tapaan huonekalut ovat -50-80-luvuilta. Vintage Gallerian tyypit tukevat estävää kehtiystä etsimällä uusia koteja huonekalukaunokaisille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti