maanantai 8. helmikuuta 2016

Post 39/365

Tämän päivän to do -listalla oli kenkähyllyn freesaus. Meillä on alimmassa kerroksessa sisäänkäynti suoraan takkahuoneeseen ja siinä pieni oma eteisensä, johon käytännön syistä kiikutettiin jokin aika sitten äidin ja isän vanha kenkähylly. Katselin sitä pari viikkoa paikoillaan ja mietin, mitä sille tekisi että sen ilme vähän kirkastuisi. Päätin kokeilla vedinten vaihtoa. Yllättävän paljon niillä saikin vanhaan huonekaluun ryhtiä.


Tässä vähän ennen ja jälkeen -otoksia pelkästä hyllystä:




Kupariset neliskanttiset vetimet ostin Claes Ohlsonilta. Maksoivat reilun pari euroa kipale eli huikeasta investoinnista ei ollut kyse. Uusien vedinten myötä hyllyn ympärystä teki vähän mieli stailata muutenkin. Hyllyn päälle pääsi aikoinaan porvoolaiselta kirppikseltä ostettu peili sekä viime viikon kirppislöytö, kuparinen astia. Ja pari kynttilää kaveriksi. Nyt on tähänkin eteiseen mukavampi tulla.



Pienillä uudistuksilla voi antaa hyvin lisää käyttöikää vanhoille huonekaluille. Rahaa ei välttämättä kulu muutamia euroja enempää eikä vaivakaan ole suuri. Minulla mei ruuvailuun kymmenisen minuuttia.

Claes Ohlson on muuten mahtava paikka myös sisustajalle. Sieltä saa erittäin edullisesti mm. kivoja valaisimia, lasipurkkeja, vetimiä ja naulakoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti