perjantai 19. helmikuuta 2016

Post 50/365

Vaikka inspiroivia sisustuskuvia ja -juttuja on verkko pullollaan tykkään ihan hirmuisesti paperisista sisustuslehdistä. Oikein aina kutkututtaa kun pääsee avaamaan uuden lehden kannet ja saa uppoutua tutkimaan sivuja.

                                 

Tilaan aina ajoittain joitain lehtiä kotiin, mutta useammin ostan irtonumeroita eri lehdiltä. Takuuvarmoja valintoja ovat yleensä ruotsalaiset sisustuslehdet. Ruotsalainen sisustustyyli on riittävän lähellä suomalaista eikä siksi tunnu meille liian vieraalta tai vaikealta. Naapurimaan sisustuslehdissä kuitenkin sisustetaan rohkeammin, joten niistä saa kivasti ideoita ja inspiraatiota. Vankka suosikkini ruotsalaisista lehdistä on Elle Decoration. 

Suomessakin sisustuslehtiä on pystyssä vielä yllättävän monta. Viime aikoina olen tilannut kotiin Dekoa, mutta vaikka kuvat ovat kauniita ja jutut laadukkaita, se jättää toisinan vähän kylmäksi. Minun makuuni siinä pitäisi olla vähän enemmän rosoa ja elämänmakua.

Suomalaisista lehdistä on vaikea valita suosikkia. Avotakka ja Glorian koti monesti miellyttävät, samoin Divaani. Mikään ei kuitenkaan ole ylitse muiden. Toivoisin näiltä kotimaisilta lehdiltä irtiottoja, poistumista mukavuusalueelta. Lehdet ajautuvat helposti samaan muottiin ja jäävät ns. Kultaiselle keskitielle - sen sijaan että pyrkisivät rohkeasti erottumaan. Toki helpommin sanottu kuin tehty.

Kertokaa ihmeessä, mitä lehtiä te luette tai mitä ette lue ja miksi. Mielelläni jakaisin kokemuksia!
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti