lauantai 20. helmikuuta 2016

Post 51/365

Viikko vierähti melkein lopuilleen ennen kuin pääsin ulos neljän seinän sisältä. Sairastelu on jatkunut ja vienyt sietokyvyn äärimmilleen. Tänään alkoi tuntua siltä, että uskaltaa nousta jaloilleen, kammata tukan ja karauttaa ihmisten ilmoille. Tie vei Ikeaan, jossa katsastin läpi uusimmat tulokkaat.



Nyt helmikuussa lanseerattu Tilfälle-mallisto on fuusio Brasiliaa ja Skandinaviaa eli räiskyvät värit ja yksinkertainen muotoilu samassa paketissa. Mallistoon kuuluu huonekaluja, kuten lepotuoleja ja jakkaroita.

Kokoontaitettava lepotuoli on hauska sekoitus klassista Lepakkotuolia ja rantatuolia. Pikkujakkara on eukalyptuspuuta ja nahkaa. Myös raikkaan väriset astiat ja tekstiilit löytyvät mallistosta.




Daybed daybed daybed! Tuo tämän hetken must have. Vuoden 2016 Elle Decoration Swedish Design Awardsissa Ikean Sinnerlig "sohvasänky" valittiin vuoden huonekaluksi. Ja onhan näitä sohvasänkyjä, daybedejä - tai millä nimellä haluatkaan itse tätä mööpeliä kutsua - monia muitakin.



Pari muutakin kivaa uutuutta osui silmiin. Tämä kopio pärekorista on kivannäköinen säilytysloota. Kyseessä on Bullig-kori.


Työpöydät ovat muuten taas kovassa huudossa. Pitkään jatkunut trendi työskennellä läppärin kanssa sohvan nurkassa, sängyllä tai ruokapöydän ääressä on förbi. Nyt istahdetaan taas rehdisti työskentelylle varatun pöydän ääreen ja ryhdytään hommiin. Ikealla on muutamakin oikein kiva työpöytämalli, joista tämä sieppeä Lillåsen on yksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti