tiistai 9. helmikuuta 2016

Post 40/365

Käväisin eilen Etolassa ja kiikutin sieltä kotiin muutamia erilaisia sisustusmuoveja. Siis kontaktimuoveja erilaisilla kuoseilla. Niitähän on nykyään vaikka mitä aina sateenkaaren väreistä puu- ja marmorikuoseihin. Seuraavina päivinä saatte lukea, mitä kaikkea olen keksinyt muovittaa. Ensimmäisenä esittelyssä työpisteen muovituksen "uhrit".


Viime aikoina on sisustuksessa käytetty osittaista maalausta tuomaan huonekaluille, seinille yms. uutta ilmettä. Tuolien jaloista maalataan vain osa, seinästä maalataan puolet jne. Minä en tarttunut sutiin vaan sisustusmuoviin ja tuunasin työpöytämme pukkijalat (Ikeasta hankitut) tummansinisellä sisustusmuovilla. Kokovalkoiset jalat heräsivät henkiin ja mikäli tyyli jonain päivänä alkaa tympäistä, muovi on näpsäkkä ottaa pois. Paljon nopeampaa ja helpompaa kuin maalaaminen. Hyvin todennäköisesti myös edullisempaa.

Tältä pöydän jalat näyttivät kokonaisuudessaan ennen tuunausta:


Ja tältä ne näyttävät nyt:


Lumi-paperikassi tönöttää pöydän alla piilottamassa jatkojohdon. Hyvä tapa kätkeä ruma mötikkä, vink vink.

Samaisella sinisellä muovilla päällystin vanhan peltipurkin, joka kätkee sisiäänsä kyniä, teippiä, liimaa, klemmareita ja muuta työpisteessä tarvittavaa sälää.


Purkkivanhuksen kansi on vähän ruttuinen eikä tämä muutenkaan mikään kaunotar ole, mutta uudella päällysteellä ajaa hyvin asiansa säilytysrasiana. Huomenna laitan näytille kuvaateriaalia työpisteen uudesta lookista kokonaisuudessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti