torstai 15. joulukuuta 2016

Post 351/365

Tämä syksy on vaatinut jonkun verran veroja ja nyt alkaa viikon päästä edessä siintävä joululoma kutkutella yhä enemmän mielessä. Joululomalla on toiveissa pötköttää kirja ja suklaarasia kourassa. Lisäksi elättelen toiveita sisustusliikerundista Helsingissä. Olen keräillyt listaa liikkeistä, joissa haluaisin päästä käymään, joten ainakin osaan näistä olisi ihana ehtiä välipäivinä.

Kuva: Pinterest

Paperikauppa Papershop Fredrikinkadulla on ollut jo hyvän tovin muistilistalla. Laadukasta paperitavaraa myyvä putiikki ja painostudio houkuttelee erityisesti julisteilla ja postikorttivalikoimallaan. 

Kuva: Pinterest

Fredalla on myös Pino, hauskoja ja pieniä käyttötavaroita myyvä sisustusliike. 

Kuva: Pinterest

Yrjönkadun Nudge Rulla-ravintolan kyljessä myy eettisiä vaatteita, asusteita, designia ja koruja. Tässä osoitteessa saa ruokaa silmille ja vatsalle. 

Kuva: Pinterest

Second hand -tavarat ovat sydäntä lähellä, joten jokaiselle shoppailurundille pitää sovittaa vähintään yksi kirppis tai vastaava vanhaa tavaraa myyvä kauppa. Fasaani&Helsinki Second handiin en ole jostain syystä vielä koskaan päässyt sisälle asti. Ennen vuoden vaihtumista on tavoite päästä heidän Korkeavuorenkadun liikkeeseensä. Fasaanilla on liike myös Lohjalla.

Jos aikaa jää, listalla on lisäksi japanilainen design-kauppa Common ja kansainvälisiä sisustusbrändejä myyvä Winkel Shop.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti