maanantai 12. joulukuuta 2016

Post 348/365

Sain tänään napsaistua kuvat suunnittelemastani pienkerrostalokohteesta. Nuoren miehen kaksio kävi vuosi sitten läpi ison pintaremontin ja samalla kämpän sisustus laitettiin lähes kokonaan uuteen uskoon.


Asuntoon suunniteltiin vaalea, ilmava ja skandinaavinen sisustus. Lattioille haluttiin jättää paljon tilaa ja turhaa tavaraa ei tässä asunnossa muutenkaan nähdä rönsyinä missään. Asunnossa on vaaleat parkettilattiat ja vaaleat seinäpinnat. Makuuhuone on myös muilta osin harmoninen ja seesteinen.


Mazen yöpöydät kiinnitettiin seinään.


Olohuoneeseen jätettiin aiemmasta asunnosta muuton mukana kulkenut harmaa sohva. Sen rinnalle tuotiin tehosteväreiksi valkoista, mustaa ja oranssia. Isot, pyöreät rahit vaihtavat kätevästi paikkaa tarpeen mukaan. Sohvan yläpuolelle hankittiin seinään "naamioituva" mediakaluste, joka kätkee sisäänsä videotykin.



Olohuone toimii myös työskentelytilana. Kaappi kätkee sisäänsä tietokoneen ja keskimmäinen moduli avautuu työtasoksi.


Eteisen istuinpenkit piilottelevat kenkiä ja treenikamoja. Vaaleasta puusta valmistetut seinänupit linkittyvät lattiaan.


Keittiiöön asennettiin vaalea korkkilattia. Ledeillä ruokailutilanakin toimivaan huoneeseen saatiin toimiva valaistus.

Tämä projekti oli kokonaisuudessaan kiva ja lopputulos on onnistunut. Asukas on tyytyväinen, samoin suunnittelija. Aiemmin asunto oli synkkä ja pimeä, nyt tilat ovat raikkaat ja kirkkaat - jopa näin vuoden pimeimpänä aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti