sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Post 340/365

Vietämme itsenäisyyspäivää tällä kertaa ystävien kesken. Nyyttärihengessä pidettävät kestit laittoivat minut tänään selailemaan cocktailpaloja koskevia reseptejä. Etsiskelin kivaa cocktailpala-ohjetta mm. lapsille ja gluteenittomille makupaloille.

Kuva: Pinterest

Lapsille ajattelin tehdä perinteisiä ja takuuvarmoja tikkusia juustoilla ja viinirypäleillä, mutta suunnittelen heittäväni sekaan myös muutamia erilaisia komboja. Esimerkiksi vesimeloni-leipäjuusto-kesäkurpitsa -tikut vaikuttavat nameilta eivätkä ole ihan sitä samaa, mitä tikuista on totuttu napsimaan.

Omia suosikkejani alkupaloista ovat kalaisat herkut. Ruisnappi- tai leipä ja kala ovat klassinen ja toimiva valinta.

Kuva: Pinterest

Gluteenittomaksi cocktailpalaksi löysin mielenkiintoisen ohjeen My taste -sovelluksen kautta, Beach House Kitchen -ruokablogista. Maidottoman ja gluteenittoman herkkupalan pohja valmistetaan pähkinöistä ja kookosöljystä. Päälle kasataan bataattisosetta ja hunajassa karamellisoitua sipulia. Pakko testata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti