Kuva: Pinterest
Lapsille ajattelin tehdä perinteisiä ja takuuvarmoja tikkusia juustoilla ja viinirypäleillä, mutta suunnittelen heittäväni sekaan myös muutamia erilaisia komboja. Esimerkiksi vesimeloni-leipäjuusto-kesäkurpitsa -tikut vaikuttavat nameilta eivätkä ole ihan sitä samaa, mitä tikuista on totuttu napsimaan.
Omia suosikkejani alkupaloista ovat kalaisat herkut. Ruisnappi- tai leipä ja kala ovat klassinen ja toimiva valinta.
Kuva: Pinterest
Gluteenittomaksi cocktailpalaksi löysin mielenkiintoisen ohjeen My taste -sovelluksen kautta, Beach House Kitchen -ruokablogista. Maidottoman ja gluteenittoman herkkupalan pohja valmistetaan pähkinöistä ja kookosöljystä. Päälle kasataan bataattisosetta ja hunajassa karamellisoitua sipulia. Pakko testata!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti