perjantai 1. heinäkuuta 2016

Post 183/365

Heinäkuun ensimmäinen päivä ja vuosiblogini on puolivälissä. Tämä on 183. päivä kun postailen sisustus- ja lifestyleasioista. Voin myöntää, että näihin kuukausiin on mahtunut päiviä, jolloin ei aivan olisi aika, innostus tai muiden kärsivällisyys hommaan riittänyt, mutta porskuttelen eteen päin vakaana aikomuksena kirjoitella rupeama loppuun. Sitä paitsi pääsääntöisesti tämä on hauskaa, innostavaa ja opettavaista. Nöyrin kiitos kaikille mukanaroikkujille! Ja sitten asiaan. Eiliseltä Tuusulan Rantatien reissulta tarttui Memories Marin Putiikista mukaan muutama astia, jotka esittelen seuraavaksi.


Nämä tanskalaiset Ib Laursenin kaunistukset ovat niin kovasti ilo silmälle, että näihin tekee mieli laittaa vain hyvännäköisiä juttuja tarjolle.  Aamupalajugurtin ja myslin kaveriksi jääkaapista löytyi onneksi kirsikoita freesaamaan tavisaamiaisen.






Ostin kaksi suorakaiteen muotoista lautasta, jotka toimivat hyvin myös tarjoiluastioina sekä neljä kappaletta kippoja. Kipot tulivat meille aamupalapuuron ja -myslin tarjoiluun, mutta ne voi myös laittaa uuniin. Jälkkäreiden paisto kupposissa onnistuu siis yhtä lailla.



Lounaaksi väsäsin munakasta. Mustavalkoisen lautasen/tarjoiluastian kaverina on tämä sinivalkoinen, jota piti heti testata myös. 

Ib Laursen suunnittelee ja myy tuotteita sekä sisälle että ulos. Heidän valikoimastaan löytyy isot valikoimat astioita, huonekaluja, tekstiileitä, muotia jne. Kurkkaa lisää verkkokaupasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti