maanantai 25. heinäkuuta 2016

Post 207/365

Samaisesta kaapista, josta kaivoin esiin rikkoontuneen Block-lampun otin esiin vanhan ja ruman kukkaruukun. Päätin tehdä sillekin jotain. Aatoksissa on tyhjentää kodin nurkat ja sopet turhasta tavarasta. Ne, joille ei löydy paikkaa tai käyttötarkoitusta lentävät ulos huushollista. Turhan tavaran varastoiminen on alkanut ottaa pannuun ja hiljalleen aion hävittää kaiken ylimääräisen. No mutta se kukkaruukku. Ajattelin, että sitä voisi hyvin käyttää, jos se näyttäisi vähän kivemmalta joten tuunasin sen vanhalla pitsiverholla.


Vanha pitsiverhon pala oli myös täysin tyhjänpanttina toisessa kaapissa, joten näin sain senkin käyttöön. Leikkasin sopivankokoisen kappaleen ruukun ymärille ja sidoin kiinni paperinarulla. Aiemmin ruukku näytti tältä:


Ja tuunattuna siis tältä:


Kyllä minä mieluummin katselen tuunattua versiota. Tähän tyyliin voi muuten somistaa isojakin ruukkuja, esim. juuttisäkeillä. Ruukut saavat rennon ja boheemin ilmeen"vaatteilla" ja kätkevät sisäänsä tarvittaessa ruukkujen lian, säröt tai muuten vaan ei-toivotun ilmeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti