torstai 30. kesäkuuta 2016

Post 182/365

Kesässä ehkä parasta on retket ristiin rastiin. Varsinkin minä ja esikoinen tykätään vaihtaa usein maisemaa nopeilla pistokeikoilla lähiseutujen kivoille paikoille. Tänään hurautettiin Tuusulan Rantatielle ja nautiskeltiin kesäpäivästä Lottamuseon tiluksilla sekä sisustusliike Marin putiikki Memoriesin pihamaalla. Memoriesin pihapiiri on jees erityisesti sisustajien mukana kulkeville, jos joutuvat matkaan ilman innostusta tavaroihin. Tänäänkin vietin loppujen lopuksi lasten kanssa enemmän aikaa puodin pihassa kuin sisätiloissa.


Mutta itse liikekin on kiva ja myynnissä on paljon somaa tavaraa, uutta ja vanhaa. Memories on rakennettu vanhaan navettaan ja myynnissä onkin paljon tällaiseen ympäristöön sopivia juttuja.








Pihalla voi pelailla frisbeegolfia. Myös hiekkalaatikko ja keinut löytyvät pikkuväelle.



Sisustustavaraa on oikeastaan joka lähtöön. Pääsääntöisesti kuitenkin pienempää tavaraa, huonekaluja vähemmän. Useamman tavaran huomasin myös olevan täällä vähän edukkaampi kuin sama tuote Helsingissä.






Näihin tanskalaisiin astioihin viehätyin kovasti ja nappasin pari kotiinkin. Söpöydessään ansaitsevat oman postauksen joten huomenna on luvassa lisää kuvia ja juttua niistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti