torstai 7. heinäkuuta 2016

Post 189/365

Sadetta pidellessä meni päivä ja piti keksiä puuhaa sisällä. Otin käsittelyyn keittiön aikomuksena saada se järjestykseen. Hiljalleen on kertynyt roinaa sinne tänne ympäri köökkiä enkä ole muutenkaan jaksanut sitä viime aikoina puunailla. Nyt on iskenyt päälle tarve saada asiat järkeville paikoille ja kuviot kotona mahdollisimman selkeiksi. Keittiö hoitunee kokonaisuudessaan tip top -kuntoon tässä puuskassa.


Sen sijaan, että olisin aloittanut tyhjentämällä kaikki hyllyt ja kaapit ja yrittäyt haukata koko kakun kerralla aloitin (kerrankin!) maltilla. Päällystin pari vanhaa rasiaa/purkkia d-c-fixillä eli sisustusmuovilla ja sain kynille, purkkapaketeille ja pastillirasioille selkeät paikat. Liitutaulutarroja oli vielä jonkin vanhan projektin jäljiltä pari jäljellä, joten ne lätkäisin laatikoiden kylkiin markkeeraamaan sisältöä. Nyt edes nämä muutamat tilpehöörit  ovat poissa keittiöstä pyörimästä. Esikoinenkin löytää purkkansa lipaston päältä ihan itse. 


Talvella minulla oli sisustusmuovi-innostusta enemmänkin ja päällystin moniakin juttuja, kuten ehkä täältä luitte. Viime kuukaudet muovit ovat lepäilleet kaapin perällä. Nyt ne pääsivät laatikoita siistimään ja muovi toimikin myös tähän puuhaan kivasti. Se kätki allensa punaisen vanhan Kiina-henkisen rasian sekä raidallisen peltipurkin. Eivät järin kauniita tapauksia (varsinkaan punamusta boxi), joten muovituksen uhreiksi joutuivat poloiset.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti