sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Post 192/365

Kangasalan reissusta kotiuduin taas parin uuden sisustusjutun kanssa. Restaurantapäivien löytöjen lisäksi toin Tapanilaan kaksikerroksisen tornitelineen/tornihyllyn. En itse asiassa muista, onko tämä alkujaan minun vai äidin. Se on ollut vuoroin meillä, vuoroin heillä. Nyt äiti oli taas siirtänyt sen syrjään omasta sisustuksestaan, joten otin sen itselleni saunan pukuhuoneeseen.



Minulle on kertynyt monenmoista purnukkaa ihon- ja hiustenhoitoon, mutta voin tunnustaa, että erittäin harvoin tulee hiuksia hellittyä naamioilla tai jalkoja kylvetettyä. Monesti se liittyy ajanpuutteeseen, mutta ihan aina ei voi sitäkään laittaa syyksi. Kyse on usein siitä, ettei edes sopivalla hetkellä muista napata purnukkaa kaapista ja tehtyä edes pienen pientä hemmottelua itselle. Toisinaan tähän muistamattomuuteen auttaa se, että nostelee hoitotuotteet paikkaan, josta niitä ei voi olla näkemättä. Saunan pukuhuoneen penkin päässä on meillä yksi tällainen paikka, ja siihen nyt latasin esille jos jonkinmoista purkkia.


Sitä paitsi monet hoitotuotteet on laitettu nin kauniisiin pulloihin tai puurkkeihin että ne ovat myös ilo silmälle. Katsotaan, kuka kiilaa ensimmäisenä puunaukseen, jalat vai tukka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti