lauantai 30. heinäkuuta 2016

Post 212/365

Tutkailin tänään Porvoon sympaattisten majoitusten valikoimaa.  Meillä olisi aikomuksena elokuussa tehdä retki Porvooseen ja toiveissa olisi joku herttainen ja tunnelmallinen majoituspaikka Porvoon ytimestä. Muutamia kiinnostavia paikkoja löytyikin ja ajattelin laittaa tärpit jakoon tännekin jos joku sattuu olemaan samalla agendalla.


Akseli Gallen-Kallelan asuttamassa kiinteistössä Porvoon Vanhassa kaupungissa on Bed&Breakfast Ida-Maria. Söpössä majoituspaikassa on neljä huonetta vuokrattavana. Saunan lauteilta on näkymät Tuomiokirkolle. Olen muutamaankin kertaan katsonut varauskalenteria innostuneena, mutta muutamat huoneet täyttyvät luonnollisesti nopsaan. Hinnat lähtevät 85 eurosta per yö.

B&B Ida-Maria

Jokikadulla Porvoon Vanhassa kaupungissa on maalaisromanttinen sisustusliike Vanille Home. Liikkeen kautta voi vuokrata houkuttelevan kuuloista 50 neliön huoneistoa, Villa Vanillea. Vanhassa kaupungissa sijaitsevassa huoneistossa majoittuu 2+1. Majapaikassa on wc, keittiö, ruokailutila, makuuhuone/oleskelutila ja ruokailutila. Hinta on 150€/yö. Kuvia ei valitettavasti ainakaan ihan heti löytynyt, mutta lisätietoja paikasta on jaossa sisustusliikkeen kautta.

AirBnB:n kautta löytyi myös muutama kiinnostava kohde Porvoon sydämessä: Joen ja kirkon läheisyydessä on villa neljälle hengelle ja vanhan kaupungin laidalla suloinen mökki viidelle hengelle.

Boutique-hotellejakin toki löytyy, mutta etsinnässä on nyt suhteellisen rento lapsiperheen kohde. Siksi fiinimmät hotellit on blokattu kokonaan nyt pois. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti