perjantai 15. heinäkuuta 2016

Post 197/365

Koska sade taas ropisteli ikkunaan käytännössä koko päivän oli hyvä sauma jatkaa keittiön puunausta ja selkiytystä. Inventoin kuivatavaralaatikot ja pistin ojoon avohyllyn. Koska nyt on menossa vähän minimalistisempi kausi siivosin laatikoihin piiloon kaikki purnukat sipulitölkkiä lukuunottamatta. Jätin ylipäätään hollille vain kaiken tarpeellisen. Turhat tilpehöörit saivat väistyä.





Lieden viereinen nurkka on paikka, jossa on tarviketta vähän enemmän. Mutta mausteet, öljyt ja lastat ovat pakkautuneena nurkkaan siksi, että tätä tavara-arsenaalia käytetään kokkailussa jatkuvasti ja siksi on kätevää, että ne ovat heti käden ulottuvilla eivätkä laatikon vetäisyn takana.


Leipälaatikko sai armoa ja jäi paikalleen saarekkeen päälle.


Kuivatavarat purkitin tai tölkitin niin pitkälle kuin purnukoita riitti, jotta pääsin eroon rasittavista pahvipakkauksista. Osaan liimasin loput liitutaulutarrat ja rustasin sisällön niihin. Osaan kiinnitin pakettikortteja ja kirjoitin purkin sisällöstä kuvauksen kortteihin.





Herkkulaatikon uumenista löytyi kasa tikkareita ja pop corn -pusseja. Nyt ne ovat säntillisesti ryhmissä, joten herkuttelukin on vaivatonta;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti