Tämä Ruoka-fi:n ohjeella valmistettu vispipuuro on yhtä yksinkertainen valmistaa kuin perinteinenkin, mutta käytössä ovat tummat mannaryynit ja niiden kyytipojaksi mukaan viskataan myös leseitä. Näin tästä syysherkusta tulee kuituisempi ja ehkä inasen terveellisempi. Itse en ole tehnyt vispipuuroa koskaan aikaisemmin, joten oli korkea aika kokeilla. Ensimmäinen kattilallinen kärtsähti pohjaan kun lähdin "ihan nopeasti" tekemään jonkun pikkujutun kesken sekoittelun. Toinen erä onnistui hyvin ja puurosta tuli herkkua.
Ystävä tarjoili puuron muutama viikko sitten vaniljakastikeella, joten apinoin häntä.
Kastikkeen kera puuro on vielä aavistuksen kauniimpi laittaa tarjolle. Ja yhdessä kirpeä puolukka ja makea vanilja myös maistuvat super-hyvältä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti