lauantai 17. syyskuuta 2016

Post 261/365

Blineistä nautiskellaan tyypillisesti talvella, mutta nämä herkut istuvat minusta kivasti myös raikkaisiin syyspäiviin. Olimme tänään perheen kesken brunssilla slaavilaisessa blinilässä, Bystrossa. Bystro sijaitsee Henri Álenin ja Tommi Tuomisen luotsaaman Finnjävelin naapurissa, osoitteessa Eteläranta 16. Ennen tällä paikalla syöpöteltiin ravintolassa nimeltä Sundmans Krog.




Venäläis-kaukaasialainen keittiö tarjoili laadukkaan ja maukkaan brunssin noutopöydästä. Lisäksi 29,50 euron arvoiseen settiin kuului blinipääruoka pöytiintarjoiltuna. Koko komeus viimeisteltiin jälkkäripöydällä.









Ruoka oli hyvää ja konstailematonta. Maut tomivat kivasti yhteen ja blinit olivat ihanan rapeita. Ruokalajeja ei ollut liikaa tai liian vähän vaan juuri sopivasti niin, että kaikkea jaksoi hyvin maistella ja ottaa jopa suosikkeja vähän lisää. Ravintola oli kotoisa ja palvelu äärimmäisen hyvää. Isot pisteet tarjoilija Hannalle, joka huomioi niin perheen isot kuin pienet. Keittiömestarikin piipahti jutustelemassa seurueellemme. Tunnelma oli välitön ja leppoisa.





Ravintolan sisustus oli vanhahtava, perinteisillä venäläisillä astioilla ja sisustustavaroilla höystetty. Sympaattinen kokonaisuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti