torstai 8. syyskuuta 2016

Post 252/365

Omenapuun oksat pursuilevat omenoita. Harmi vaan, että omenalajike on melko hapan. Näitä omenoita ei juurikaan tule syötyä sellaisenaan. Äitini epäili, että kyseessä olisi jokin talviomenalajike. Hän myös tekaisi pienen satsin omenahilloa kokeeksi. Hilloon nämä kirpeät ja hapokkaat omenat käyvätkin mainiosti. 


Claes Ohlsonilta ostin aikanaan muutamia tällaisiä Home made -tekstillä varustettuja lasipurkkeja. Tällä kertaa teksti ja sisältö kohtaavat.



Tätä hilloa pitää ehdottomasti tehdä lisää. Meidän omenpuun omenat toimivat hyvin myös omenapiirakassa.  Lisäksi voisi viipaloida omenoita tuoreeltaan pakkaseen ja kaivella niitä sitten pitkin talvea esiin ja leipoa piirakaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti