sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Post 262/365

Tänään tekaisin pannarin puolukkahöysteellä. Edellispäivänä jo mainitsinkin täällä Ruoka.fi:n puolukka-mantelipannarin ohjeen ja tätä pannaria valmistui tänään pellillinen. Tosin korvasin mantelijuoman täysmaidolla, koska vein pannaria tuliaisena pähkinäallergiselle ystävälle.


Pannarista tuli hyvää, kuten tavallisesti. Tässä ohjeesaa ei ollut mitään kovin kummoista. Puolukatkin viskeltiin vain pannukakkutaikinan päälle ennen uuniin laittoa. Mutta se mikä tässä oli erityisen hyvää oli se, että sain näin kuopuksen syömään puolukoita. Vitamiinit talteen myös puolukkakammoiselle lapselle. 


Varioin ohjetta myös sen verran, että lisäsin pannarin päälle omenaa raakana. Ohjeen mukaan omput olisi pitänyt paistaa voissa sokerin kera. Omaan makuun kokonaisuus oli toimiva ja raikas näin, mutta  isompaan makeannälkään ja tuhdimman jälkkärin ystäville omenoiden paisto on varmasti hyvä lisä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti