lauantai 31. joulukuuta 2016

Post 366/365

Maalissa ollaan! 366 postausta täyttyy näillä näppäimillä. Yksi vuoden jokaiselle päivälle. Tämä oli lupaus, jonka täytin. Saatan olla jopa vähän ylpeä itsestäni, jos siedätte, että sanon sen ääneen. Blogissa on ollut rivejä joka lähtöön. Toisina päivinä sisustuksen saralla ei ole isoja tapahtunut ja näiden päivien postauksissa se myös näkyy. Toisina päivinä olen panostanut enemmän ja toivottavasti sen on huomannut myös. Tämän blogin ei ollut tarkoituskaan olla pelkkää kiiltokuvaa. Ihan aidosti olen useimpina päivinä tehnyt blogia siitä mitä olisi tehnyt muutenkin. Vuoden 2016 päättää herkkuateria, jonka kruunasi kaunis kattaus.



Meidän piti tänään saada ystäviä kylään, mutta heidän perheensä sairastelu laittoi kuviot uusiksi. Tätä uutta vuotta vietettiin oman pesueen kesken. Katoin pöytään iki-ihanat vanhat servettirenkaat ja Porvoosta tällä viikolla ostamani lasit. Koristeeksi vähän käpyjä.





Ruokalautasella meillä oli paistettua graavilohta, jonka ohjeen postasin karvaa vaille jouluaaton tännekin. Kalan kyytipoikana nautiskeltiin paistettuja nuudeleita. Samppispullo korkattiin tämän blogin ja vuoden vaihtumisen kunniaksi.



Ähkyn varmistamiseksi otettiin vielä jäätelöt konvehtien kera. 

Nyt minä ja mahani kiittävät tästä vuodesta. Olen vilpittömästi iloinen kaikista tykkäyksistä, lukijoista, kommenteisa ja rohkaisevista sanoista. Tyhjille seinille en varmasti olisi jaksanut huudella, vaikka aika sinnikäs olenkin. Koto365 jatkaa varmasti jossain muodossa. Päivätahti jää kuitenkin historiaan. Kiitos mukanaolosta ja kaikkea hyvää vaihtuvaan vuoteen! Toivotan myös iloa kauniiden kotien ja tunnelmoinnin parissa - vapaalla tyylillä totta kai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti