perjantai 9. joulukuuta 2016

Post 345/365

Peruutin jokin aika sitten Sannan ruokakassi-palvelun, jossa olemme saaneet joka toinen viikko ruokakassit resepteineen kotiovelle.  Tilasimme jo viime talvena Keittiökaverin vastaavan palvelun, joka tänä syksynä muuttui Sannan ruokakassiksi.

Kuva: Pinterest

En ole ollut oikein tyytyväinen Sannan ruokakassiin. Keittiökaveri-palvelu oli minusta seuraajaansa parempi. Keittiökaverilla reseptit ja ohjeet olivat parempia. Sannan ruokakassin ruoat ovat olleet välillä täysin mielikuvituksettomia ja ohjeet puutteellisia. Yhdellä viikolla reseptinä oli esimerkiksi perunamuusi ja uunilohi. Tämän keksisin kyllä itsekin. Monesti reseptit ovat myös olleet vajavaisia. Tarvikelistalla on aineita, joista ei lopulta ouhuta mitään varsinaisessa ohjeessa. Toki monesti puutteelliset osat on pystynyt päättelemään, mutta ei sen mielestäni niin pitäisi olla.

Seuraavaksi ajattelin testata kauppahalli24:n palvelua, josta saa niinikään ruokaa kotiovelle, tosin vain pääkaupunkiseudulla. He puhuvat tuoreen ruoan, ekologisuuden ja vaivattomuuden puolesta. Heidän kauttaan voi tilata mm. Anton&Anton -ruokakasseja. Jos jollain on kokemusta tästä palvelusta, mielelläni kuulisin, mitä olette tästä olleet mieltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti