sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Post 361/365

Tänään oli tarkoitus postailla kalapöydän antimista, mutta anoppi oli hankkinut niin paljon ruokaa aatoksi - myös kaloja - että jätin kalatuliaiset kuitenkin hankkimatta. Josko sitten uutena vuotena värkkäisin niitä vuodenvaihteen illanistujaisiin. Se kaloista. Tänään on päivää vietetty lautapelien äärellä. 


Esikoiselle hankimme pukinkonttiin lautapeliklassikon, Afrikan Tähden. 1951 ensimmäistä kertaa ilmestynyt peli on muuten nykyään saatavilla myös mobiilisovelluksena. Eli jos tämä peli himottaa ilman seuraa, ei muuta kuin sovelluskauppaan.


Lisäksi neljävuotiaamme sai sukulaisilta vuoden lastenpelin vuosikertaa 2015. Mucca Pazza on peli, josta saa version pienemmille ja haastavamman version kuusivuotiaista ylöspäin. Pelissä on eläinhahmoja, joiden päät, vartalot ja jalat ovat menneet sekaisin. Pelilaudalla osia liikutellaan ja koitetaan saada kunkin eläimet omat osat kohdakkain. Isompien versiossa on enemmän hahmoja ja hieman eri säännöt.





Meillä poika oli pelistä innoissaan. Hänelle helpompi versio oli juuri sopiva. Pelin isoin plussa on se, että haasteet kasvavat pelaajan iän mukana. Tämä pysyy kirjahyllyssä varmasti pitkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti