tiistai 1. maaliskuuta 2016

Post 61/365

Jostain syystä en ole koskaan tullut käyneeksi Tuomarinkylän kartanon Country White -sisustusliikkeessä vaikka se sijaitsee aika lähellä Tapanilaa ja kartanon seutu on muuten tuttu. Nyt on tämäkin asia korjattu ja liike katsastettu.


Sisustusliike sijaitsee 1790 rakennetussa kivitalossa, yhdessä Tuomarinkylän kartanon ulkorakennuksista. Tuomarinkylähän sijaitsee Tuusulanväylän kupeessa, keskellä Kehä 1:stä ja Kehä 3:sta. Aiemmin Country White sijaitsi Kauppakeskus Jumbossa, mutta muutti n. viisi vuotta sitten Tuomarinkylään. Sittemmin yritys on laajentanut myös Kirkkonumelle. Oitbackan kartanon vanhasta tallista löytyy toinen kartanoputiikki. Ja tokihan yritys palvelee myös verkkokaupassa.



Putiikki on yllättävän iso ja tuotevalikoima laaja. Liikkeessä on rekeittäin vaatteita, hyllyittäin tekstiileitä ja lisäksi huonekaluja, valaisimia, mattoja ja sisustustavaraa. Tyyli on maalaisromanttinen mutta on seassa muutama krouvimpikin tapaus. Tiloissa toimii myös kahvila Country Cafe.



Tavaraa ja vaatteita puodissa on mm. Odd Mollylta, Riviera Maisonilta, Lexingtonilta ja Bloomingvillelta. Tilaustapetit, ompelupalvelut ja sisustussuunnittelukin hoituvat heidän kanssaan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti